21 Kasım 2008 Cuma

No Füçır..


" olm bak girerim bloguna tırt tırt bunalım yazıları falan varsa küfrü basarım ona göre!!" dedi... Haklıydı da. Bloglara genel bir bakış attığımda benim de gördüğüm buydu.. "tırt tırt bunalım yazıları"... Bol üç noktalar... Öznesi kaybolmuş yüklemi tümlecini kündeye getirmiş cümleler... İçsel bunalım, dışsal dönülüm..

Eah manyak mısınız lan!!..

Ne zaman bu kadar kafayı yedik? Ne zaman nihilizmden bile haberdar değilken hiçliğin içine bu kadar battık. Bak bana da kurmak istemediğim ters yüz cümleler kurduruyosunuz. Hasta Etmeyin adamı. Tamam mutlu değiliz. Hayat bombok. İşsiziz. Gelecek yok, apolitizeyiz, asimileyiz, dejenereyiz.. Bak bi dolu kelime saydım araştırın bunları gugılda. Ne olduğunuzu bloguna ayı gibi genelleyerek yazan bir alet çantası aparatından öğrenmeyin.

Demek istediğim o ki; "karanlığın dehlizlerinde kaybolan, ölüm meleğinin kanat çırpışlarını duyan, gölgelerin kokusunu parfüm gibi üzerinde taşıyan.." genç erkek ve kızlar olmaktan çok daha iyisini yapabiliriz bence. Ben mesela işe çay bardağının dibindeki tortu olarak başladım. Gayet iyi bence. Özgün... Yol+yemek+ssk..

Merak etme diyerek devam edeyim, tırt tırt bunalım yazııları yazacağımdan endişelenen arkadaşa... Ben yazsam yazsam ayı şiir akımına müdahil yazılar yazarım...

Çaybar Dağı.

3 yorum:

özgül dedi ki...

karanlık sokaklarda şeytanın nefesini ensemde hissederken ve gölgelerin sesini dinleyip en derin hayallerimin peşinden giderken "naber lan ayı!?" diye bir ses gelmişti arkamdan. olmadı işte o.

özgül dedi ki...

ben sybll değilim lan. şeytanım ben şeytan. 666. sheitan. seytın.firidım.666.

Levye dedi ki...

ahaha lan göt burda da mı sen?!? bakmıyodum mk bloga şu andan korktuğum için.. ah ah isim ne öyle sibel mibel..